Морозиво з маскарпоне

Інгредієнти:

сир маскарпоне – 250 г;
вершки 30% – 250 мл;
згущене молоко з цукром – 150 г.

Морозиво з маскарпоне – смачний та швидкий варіант домашнього морозива. Тим більше, що це дуже простий рецепт. Морозиво виходить дуже вершковим і смачним.

Процес приготування морозива з маскарпоне.

  1. Помістіть у каструлю пачку 250 г свіжого маскарпоне. Також додайте 10 ст. л. згущеного молока з цукром (150 г). Все це ретельно перемішати.

Вершки рекомендую поставити в морозилку на 20 хвилин. Чим краще охолоджені вершки, тим швидше і легше вони збиваються. Ви також можете помістити лопатки для змішування у морозильну камеру. Дістати добре охолоджені вершки з морозилки та збити міксером на високій швидкості.

Крем почне повільно густіти. Продовжуйте терпляче збивати, постійно спостерігаючи за кремом. Як тільки він загусне настільки, що почне давати невеликий опір, вимкніть міксер. Змішування може тривати хвилину або менше. Будьте обережні, не збивайте вершки занадто довго. Вершки можуть бути готові навіть через 40 секунд збивання (багато залежить від ступеня їх остигання та потужності міксера).

Збиті вершки викласти у тарілку з вершковим сиром і згущеним молоком. Акуратно перемішайте масу лопаткою чи звичайною ложкою. Намагайтеся все поєднати в однорідну масу. Не змішуйте вершки занадто довго, щоб морозиво з маскарпоне залишалося повітряним.

Викладіть масу в посуд, де заморожуватимете морозиво.

Поставити морозиво з маскарпоне у морозилку на -15 градусів. Після 6 годин заморозки морозиво ідеально підходить для вживання.

Залишити відповідь

© 2024 Хатинка - WordPress Theme by WPEnjoy